x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Trei persoane reținute și 19.000 de pachete de țigări confiscate de polițiștii din Bistrița

Trei persoane reținute și 19.000 de pachete de țigări confiscate de polițiștii din Bistrița

26 Iul 2020   •   11:30
Trei persoane reținute și 19.000 de pachete de țigări confiscate de polițiștii din Bistrița

Trei persoane au fost reținute și plasate sub control judiciar și 19.000 de pachete de țigări au fost confiscate de polițiștii din Bistrița-Năsăud, într-un dosar de contrabandă calificată.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant și a unei percheziții domiciliare, polițiștii au confiscat peste 19.000 de pachete de țigarete care nu aveau aplicate timbre sau banderole fiscale românești, susceptibile a proveni din contrabandă.

Astfel, peste 14.000 de pachete de țigări au fost descoperite de polițiști într-o autoutilitară cu care ar fi fost transportate de către un tânăr de 26 de ani, din Suceava, până în curtea unui imobil din orașul Beclean, iar celelalte au fost descoperite în urma unei perchezitii, efectuată la domiciliul a doi soți, de 45 și 47 de ani, din Beclean.

Totodată, polițiștii au confiscat mașina în care au fost descoperite țigările.

Prejudiciul cauzat bugetului statului a fost estimat la 318.000 de lei.

După audieri, cele trei persoane bănuite de contrabandă calificată au fost reținute pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de sâmbătă judecătorul de drepturi și libertăți a dispus față de acestea măsura controlului judiciar pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tigari contrabanda bistrita-nasaud