x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Un cunoscut interlop a fost săltat de mascați. Percheziție la domiciliul lui Fane Văncică

Un cunoscut interlop a fost săltat de mascați. Percheziție la domiciliul lui Fane Văncică

27 Sep 2022   •   13:30
Un cunoscut interlop a fost săltat de mascați. Percheziție la domiciliul lui Fane Văncică
Sursa foto: Youtube/Politia Română

Cunoscutul interlop Fane Văncică a fost săltat de mascați în această dimineață, în cadrul unei percheziții domiciliare realizate într-un dosar de lipsire de libertate.

Ancheta este efectuată de lucrători de la Grupuri Infracţionale Violente din Poliţia Capitalei. Devenit cunoscut pe TikTok, Fane Vănică este acuzat de lipsire de libertate și tulburarea ordinii și liniștii publice. El a fost reținut pentru 24 de ore și dus la  audieri, scrie antena3

Bărbatul a mai fost audiat, în urmă cu o lună, după ce și-ai jignit și bătut amanta iar imaginile au fost postate în direct pe TikTok. 

"În această dimineață, 27 septembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea continuării cercetărilor. 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei. 

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4", transmite instituția.

×
Subiecte în articol: fane vancica