x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Percheziții în Prahova la domiciliile unui bărbat bănuit de mai multe violuri și agresiune sexuală

Percheziții în Prahova la domiciliile unui bărbat bănuit de mai multe violuri și agresiune sexuală

de Redacția Jurnalul    |    14 Feb 2024   •   14:15
Percheziții în Prahova la domiciliile unui bărbat bănuit de mai multe violuri și agresiune sexuală

Polițiștii au făcut percheziții în Ploiești și Ariceștii Rahtivari, județul Prahova, la domiciliile unui bărbat de 35 de ani, bănuit de viol, agresiune sexuală, corupere a minorului, rele tratamente aplicate minorului și violență în familie, toate în formă continuată.

Polițiștii Biroului pentru Combaterea Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului Ploiești au pus în executare marți 5 mandate de percheziții domiciliare, în Ploiești și în comuna Ariceștii Rahtivani, la domiciliile unei persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni.

„În fapt, bănuitul, un bărbat de 35 de ani din municipiul Ploiești, în cursul anului 2023, ar fi săvârșit mai multe infracțiuni precum viol, agresiune sexuală în formă continuată, corupere a minorului în formă continuată, rele tratamente aplicate minorului și violență în familie în formă continuată. La sediul unității de poliție au fost conduse 3 persoane, în vederea audierii”, transmite, miercuri, Poliția Prahova.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: viol agresiune perchezitii