x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbat care a violat o copilă de 15 ani și a lăsat-o însărcinată, arestat preventiv

Bărbat care a violat o copilă de 15 ani și a lăsat-o însărcinată, arestat preventiv

de Redacția Jurnalul    |    05 Mar 2024   •   20:30
Bărbat care a violat o copilă de 15 ani și a lăsat-o însărcinată, arestat preventiv

Un bărbat în vârstă de 30 de ani care a violat o fată de 15 ani și a lăsat-o însărcinată a fost arestat preventiv. Victima și agresorul sunt rude.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost reținut duminică, pentru viol. Ulterior, s-a dispus schimbarea încadrării juridice, între victimă și agresor fiind grad de rudenie. De asemenea, s-a extins urmărirea penală cu privire la infracţiunea de violență în familie.

„În fapt s-a reţinut că în perioada în perioada decembrie-februarie 2024, inculpatul M.M.M în vârstă de 30 de ani, a întreținut mai multe raporturi sexuale cu persoana vătămată minoră în vârstă de 15 ani A.I.A, care a rămas însărcinată, iar la data de 25.02.2024, i-a aplicat acesteia două lovituri cu palma peste față”, au transmis, marți, procurorii.

În cauză a fost formulată o propunere de luare a măsurii arestului preventiv faţă de agresor, propunerea fiind admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, dispunându-se arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: viol arestat copila