x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Vlad Pascu și părinții săi, audiați la DIICOT

Vlad Pascu și părinții săi, audiați la DIICOT

de Redacția Jurnalul    |    14 Sep 2023   •   11:16
Vlad Pascu și părinții săi, audiați la DIICOT
Sursa foto: facebook

Părinții lui Vlad Pascu, cel care, drogat fiind, a ucis doi studenți în stațiunea 2 Mai, sunt audiați, joi dimineață, de procurorii DIICOT.

Părinții lui Vlad Pascu au fost duși la DIICOT, pentru audieri, în jurul orei 10.40. Totodată, urmează să fie dus la audieri și Vlad Pascu.

Polițiștii și procurorii DIICOT fac joi dimineața 11 percheziții în București. Sunt vizați adolescenți din familii cu posibilități materiale, care ar fi vândut droguri în Capitală, dar și pe litoral.

Aceștia sunt bănuiți că ar fi frunizat droguri la petreceri private.

Persoanele ar fi furnizat diverse droguri de risc și mare risc la petreceri private, care au avut loc în diverse locații private din București, la care, de asemenea, au participat persoane cu potențial financiar ridicat.

Aceștia ar fi procurat drogurile în diferite modalități, fie prin intermediul unor dealeri, fie prin comenzi online.

De asemenea, polițiștii vor pune în executare trei mandate de aducere, precum și mai multe citații, urmând ca persoanele în cauză să fie conduse la sediul DIICOT pentru audieri și luarea măsurilor legale.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic intern de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc, în vederea consumului propriu, punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri, precum și infracțiuni contra înfăptuirii justiției.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu diicot