x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Zece muncitori de la fabrica de frigidere din Găiești testați pozitiv cu coronavirus

Zece muncitori de la fabrica de frigidere din Găiești testați pozitiv cu coronavirus

15 Mai 2020   •   14:16
Zece muncitori de la fabrica de frigidere din Găiești testați pozitiv cu coronavirus

Rezultatele testării în masă pentru COVID-19, inițiate de conducerea ARCTIC  au inceput să apară. Astăzi 10 muncitori au fost depistați pozitiv si transportati la spital la Pucioasa  Zilele urmatoare, vor ieși si alte teste și nu este exclus ca si alti muncitori să fi fost infectati. Testarea este realizată pe cheltuiala ARCTIC, iar măsurile de igienă si de protecție pentru angajati, luate de conducerea fabricii, sunt fara precedent.

Oamenii primesc măști, vizete si au fost montati inclusiv pereti despartitori la Linia 3, acolo unde a fost depistat pacientul 0.

Foarte important însă este si ca fiecare in parte sa respecre cu strictețe masurile de protectie individuala. Sunt multe persoane care continua sa spuna ca virusul nu exista si sa instige la nerespectarea regulilor. Iată ca nu este de joaca si nu trebuie sa uitam de sutele de mii de victime pe care coronavirusul le-a facut prin toata lumea.

De asemenea, avand in vedere criza economica profunda care se anunta din cauza pandemiei, este laudabil ca ARCTIC face toate eforturile pentru a mentine productia in picioare si pentru a nu afecta veniturile oamenilor.

https://www.gazetadambovitei.ro/

×