x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 32 de copii cu scaune diareice sunt internaţi în spitalele din judeţul Argeş

32 de copii cu scaune diareice sunt internaţi în spitalele din judeţul Argeş

25 Feb 2016   •   10:50
32 de copii cu scaune diareice sunt internaţi în spitalele din judeţul Argeş
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare, a declarat joi că 32 de copii cu scaune diareice sunt internaţi în spitalele din judeţ, din care 28 la Spitalul de Pediatrie Piteşti.

Prefectul a precizat că instituţia pe care o conduce va da zilnic comunicate cu privire la situaţia copiilor internaţi în Argeş.

"Având în vedere că nu există o comunicare bună din partea DSP şi a Spitalului de Pediatrie cu privire la situaţia copiilor internaţi în Argeş, cât şi în Bucureşti, începând de mâine Instituţia Prefectului va da comunicate de presă zilnic cu privire la situaţia copiilor internaţi la Spitalul de Pediatrie şi la celelalte spitale în Argeş. În acest moment, mai sunt internaţi un număr de 32 de copii cu scaune diareice, din care 28 la Spitalul de Pediatrie. Ceea ce este îmbucurător - în ultimele 24 de ore fiind internat la acest spital un singur copil", a spus joi, într-o conferinţă de presă, prefectul Cristian Soare.

Potrivit acestuia, copiii internaţi în spitalele din judeţ în acest moment se încadrează, ca număr şi ca simptomatologie, în media de internări pentru această perioadă a anului. AGERPRES

×