x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 7 focare de COVID-19 la Iași. Zeci de persoane sunt infectate. Cele mai multe în spitale și centre sociale

7 focare de COVID-19 la Iași. Zeci de persoane sunt infectate. Cele mai multe în spitale și centre sociale

01 Oct 2021   •   16:18

Șapte focare noi de COVID -19 au fost înregistrate, vineri, în judeţul Iași. Unul dintre acestea este la secția de Cardiologie a Institutului de Boli Cardiovasculare, unde 4 angajați sunt bolnavi, anunță DSP Iași.

Primul este la grădinița cu program normal Lețcani. Un copil și 3 angajați s-au infectat. Toate persoanele poztive se află în izolare  la domiciliu, iar gădinița are programul suspendat pentru 14 zile.

Un alt focar a izbucnit la Centrul de Servicii Sociale „Sf. Andrei”, unde sunt 3 bolnavi: 2 beneficiari și o salariată.

Cel de-al treilea focar s-a înregistrat la Căminul de Pensionari „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, cu 4 beneficiari și o salariată contaminați. Doi beneficiari sunt internați și 2 sunt izolați în centru. Infirmiera este izolată acasă.

Al patrulea focar este la Spitalul „Sf. Sava”, unde s-au infectat 3 beneficiari și 1 angajat. Beneficiarii au fost izolați în spital, iar angajata acasă.

Și Centrul de Servicii Sociale Galata are un focar activ, cu 3 angajați infectați. Toți sunt izolați acasă.

La Institutul de Boli Cardiovasculare Iasi, secția cardiologie, s-au îmbolnăvit 4 angajați. Toți sunt acasă.

Ultimul focar este la Centrul de Servicii Sociale Maternus, unde 2 angajați și 6 beneficiari au COVID-19. Toți pozitivii sunt izolați în centru sau acasă.

Mediafax

×
Subiecte în articol: focar COVID iasi