x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale A fost declanșat planul roșu de urgență în Bihor, după ce o furtună a distrus un camping.  Arafat: Posibil să fie un deces

A fost declanșat planul roșu de urgență în Bihor, după ce o furtună a distrus un camping.  Arafat: Posibil să fie un deces

23 Iul 2017   •   23:11
A fost declanșat planul roșu de urgență în Bihor, după ce o furtună a distrus un camping.  Arafat: Posibil să fie un deces
Sursa foto: marcrossmann/Getty Images/iStockphoto

Update: Numărul turiştilor identificaţi ca fiind răniţi, pe lângă persoana decedată, în campingul din localitatea Bulz, a crescut la 15 în urma evaluărilor efectuate, 12 dintre victime fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean din Oradea şi trei, la spitalul din Huedin, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Crişana, cpt. Camelia Roşca. "Dintre răniţi, doi sunt în stare gravă", a precizat Roşca.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, duminică, că este posibil ca o persoană să fie decedată după ce o furtună a produs pagube într-un camping din localitatea Bulz, judeţul Bihor.

"Aştept să confirme medicul dar din informaţiile pe care le avem la acest moment, este posibil să avem un decedat dintre cei care erau în maşină. Erau la camping, dar informaţii exacte nu am. E posibil să avem un deces. Mai multe ambulanţe au plecat spre camping şi din Bihor şi de la Cluj", a declarat Arafat pentru AGERPRES.

În judeţul Bihor a fost declanşat cod roşu de intervenţii după o furtună puternică care a avut loc duminică seară. Mai mulţi pomi au căzut peste corturi şi o maşină.

Primele forţe de intervenţie au ajuns la faţa locului şi acordă primul ajutor.

Autorităţile au fost alertate după ce a fost primit un apel că la un camping din localitatea Bulz, după furtună sunt mai multe persoane rănite. Se pare că au căzut câţiva copaci şi grindina a rănit mai multe persoane. De asemenea, sunt informaţii că la un alt camping dintr-o localitate apropiată de localitatea Bulz ar fi, de asemenea, pagube produse de furtună.

×
Subiecte în articol: raed arafat planul roșu