x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale A fost descoperită cauza incendiului din Sinaia

A fost descoperită cauza incendiului din Sinaia

30 Apr 2017   •   10:12
A fost descoperită cauza incendiului din Sinaia

Incendiul izbucnit, duminică-dimineaţă, la un hotel de cinci stele din staţiunea prahoveană Sinaia a fost lichidat de pompieri după o intervenţie de patru ore, focul pornind de la un şemineu situat la mansarda imobilului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, hotelul, care are 23 de camere, este format din parter, două etaje şi mansardă, iar pompierii au reuşit să salveze etajele inferioare ale acestuia. 

Un număr de 50 de persoane au fost evacuate, o parte dintre ele de către personalul hotelului, iar altele de către pompierii sosiţi la intervenţie, în urma evenimentului nefiind înregistrate victime. 

După lichidarea focului şi efectuarea verificărilor la faţa locului, s-a stabilit că focul a pornit de la coşul de fum neizolat corespunzător faţă de materiale combustibile al unui şemineu situat la mansarda hotelului, scrie Agerpres.

Vasiloae a precizat că hotelul are asigurare, dar şi autorizaţie de securitate la incendiu, utimul control la această unitate fiind efectuat anul trecut. 

×
Subiecte în articol: incendiu sinaia