x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Patru persoane au murit într-un accident în Suceava

Patru persoane au murit într-un accident în Suceava

de Redacția Jurnalul    |    21 Aug 2023   •   12:30
Patru persoane au murit într-un accident în Suceava
Sursa foto: Ilustratie Jurnalul

Patru persoane au murit într-un accident în Suceava. A cincea persoană a fost internată. Mașina în care se aflau a părăsit șoseaua și a intrat într-un stâlp de electricitate. Potrivit presei locale, cele cinci persoane făceau parte dintr-un ansamblu folcloric.

„Luni dimineață, la ora 03:35, un tânăr în vârstă de 19 de ani din com. Dornești, jud. Suceava, în timp ce conducea autoturismul, prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă, circulând pe DN 17 din com. Dorna Candrenilor, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate. În urma producerii evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto și a două pasagere din autoturism, de 18 și 26 de ani din localitățile Rădăuți și Marginea, jud. Suceava”, anunță IPJ Suceava

Alți doi pasageri, bărbați, au fost preluați și transportați la Spitalul din Vatra Dornei.

„Din păcate, unul dintre pasageri, un bărbat de 31 de ani din comuna Frătăuții Vechi a decedat la unitatea medicală. Celălalt bărbat pasager în autoturism, în vârstă de 29 ani din mun. Rădăuți a fost transferat la Spitalul Județean Suceava”, potrivit comunicatului.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că șoferul avea permis de conducere valabil. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească toate circumstanțele producerii evenimentului rutier.

Potrivit presei locale, cele cinci persoane făceau parte dintr-un ansamblu folcloric din Rădăuți.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident ansamblu morti