x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav pe DN6 în Caraș-Severin. Două persoane au fost rănite, una fiind încarcerată. A intervenit elicopterul SMURD

Accident grav pe DN6 în Caraș-Severin. Două persoane au fost rănite, una fiind încarcerată. A intervenit elicopterul SMURD

de Vali Deaconescu    |    27 Mar 2023   •   15:25
Accident grav pe DN6 în Caraș-Severin.  Două persoane au fost rănite, una fiind încarcerată. A intervenit elicopterul SMURD
Sursa foto: ISU Caraș-Severin

Un accident rutier grav a avut loc, luni la amiază, pe DN 6, la ieșire din localitatea Armeniș, către Teregova în Caraș-Severin. Două persoane au fost rănite, una fiind încarcerată. A intervenit elicopterul SMURD.

Potrivit Inspectoratului General de Aviație al MAI, a fost solicitat elicopterul SMURD de la Caransebeș, care a preluat o victimă, în vârstă de 69, de sex feminin, care a suferit un politraumatism.

Victima a fost transferată la Caransebeș, unde a fost predată în siguranță cadrelor medicale de la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș.Victima încarcerată, de sex masculin, a fost extrasă, evaluată la fața locului și este transportat la spital de către echipajul SAJ.

Cea de-a doua victimă, sex feminin, a fost preluată de către elicopterul SMURD. Ambele victime au fost transportare la CPU Caransebeș.

În accident au fost implicate un autotren și un autoturism.

Echipajele ajunse la fața locului au găsit două victime dintre care una încarcerată, fiind conștientă.

A intervenit Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu 1 Autospecială Descarcerare, 1 ASAS și 1 ambulanță SMURD, potrivit ISU Caraș-Severin.

La intervenție se deplasează și elicopterul SMURD Caransebeș și 1 echipaj SAJ.

"Echipajele ajunse la fața locului au găsit două victime, dintre care o persoană încarcerată, dar conștientă.

Victima încarcerată, de sex masculin, a fost extrasă, evaluată la fața locului și este transportată la spital de către echipajul SAJ. Cea de-a doua victimă, de sex feminin, a fost preluată de către elicopterul SMURD. Ambele victime sunt transportare la CPU Caransebeș”, transmit reprezentanții ISU Caraș-Severin.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: accident ISU Caraș-Severin