x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav între un autoturism și un camion, în Bihor. Un copil de zece luni este resuscitat

Accident grav între un autoturism și un camion, în Bihor. Un copil de zece luni este resuscitat

de Redacția Jurnalul    |    27 Iun 2024   •   15:30
Accident grav între un autoturism și un camion, în Bihor. Un copil de zece luni este resuscitat

Un accident grav în care au fost implicate un autoturism și un camion a avut loc joi pe DN 19E, în județul Bihor. Cinci persoane au fost rănite. Un copil de zece luni este resuscitat de echipajele medicale.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 19E Biharia-Marghita, între localitățile Poclușa de Barcău și Mișca, județul Bihor.

În accident au fost implicate un autoturism și un autocamion.

Traficul în zonă este oprit total.

ISU Bihor anunță că, pentru salvarea victimelor, la locul accidentului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Marghita, cu autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare și paramedicii subunității.

La fața locului s-au deplasat și echipajul de Terapie Intensivă al SMURD Bihor, elicopterul SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Pasagerii autoturismelor s-au autoevacuat, însă copilul se află în stop cardio-respirator. La ora transmiterii știrii, acestuia îi erau efectuate manevre de resuscitare.

Intervenția este în desfășurare.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident copil resuscitat