x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cu 2 morți pe DN5 București-Giurgiu

Accident cu 2 morți pe DN5 București-Giurgiu

25 Sep 2016   •   11:14
Accident cu 2 morți pe DN5 București-Giurgiu

Un tânăr în vârstă de 27 de ani şi un bărbat în vârstă de 53 de ani din localitatea Mihai Bravu, judeţul Giurgiu, au decedat şi alte trei persoane au fost rănite după ce un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani din municipiul Giurgiu a intrat pe contrasens pe DN 5 Giurgiu - Bucureşti.

'Am fost anunţaţi prin 112 că pe DN 5, în zona localităţii Daia, la kilometrul 45 +300 de metri, a avut loc un accident de circulaţie în care au fost implicate trei autoturisme. Ajunşi la faţa locului poliţiştii au constatat că un tânăr în vârstă de 20 de ani din municipiul Giurgiu, aflat la volanului unui autoturism pe DN 5 în apropierea localităţii Daia, pe sensul de mers către Bucureşti, a ajuns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani din localitatea Mihai Bravu. În urma impactului, bărbatul în vârstă de 27 de ani, precum şi un alt bărbat în vârstă de 53 de ani, tot din Mihai Bravu, pasager în aceeaşi maşină, au decedat pe loc, iar tânărul de 20 de ani şi o pasageră aflată lângă el, o tânără în vârstă de 19 ani au fost răniţi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Giurgiu', a declarat duminică, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

El a spus că la scurt timp după impactul celor două autoturisme în zonă a apărut "un camion ce se se deplasa spre Giurgiu, iar şoferul acestuia a încercat să evite impactul cu cele două maşini aflate pe carosabil şi a intrat în şanţ, acesta fiind rănit uşor".

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a afla care au fost cauzele care au condus la producerea accidentului şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: accident