x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cumplit în Galați

Accident cumplit în Galați

de Redacția Jurnalul    |    04 Dec 2023   •   10:31
Accident cumplit în Galați
Sursa foto: Hepta

Trei persoane au fost rănite și duse la spital, în urma unui accident în care au fost implicate două mașini, produs luni dimineața pe DN 24, în apropiere de localitatea Ireasca, din județul Galați. Traficul în zonă este restricționat.

Potrivit IPJ Galați, accidentul a avut loc pe DN 24, în zona intersecției cu DC 88, în apropiere de localitatea Ireasca.

Din verificările făcute de polițiști s-a stabilit că un bărbat de 52 de ani, din județul Iași, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 24, a intrat în depășirea mașinii din fața sa, iar când a pătruns pe sensul opus de mers a izbit frontal o mașină condusă de un bărbat de 39 de ani, din Tecuci.

În urma accidentului au fost rănite trei persoane: cei doi șoferi și de o femeie de 51 de ani, pasager în primul autovehicul.

Victimele au primit îngrijiri medicale la fața locului, unde a fost solicitat și elicopterul SMURD, care a preluat bărbatul de 39 de ani și l-a transportat la spital. Celelalte două persoane rănite au fost preluate și transportate la o unitate spitalicească de către echipajele medicale de la ambulanță.

Șoferilor li se vor preleva mostre de sânge la unitățile spitalicești, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora transmiterii știrii, în zonă se circulă dirijat.

Polițiștii vor deschide un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest eveniment rutier.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident galaţi