x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cumplit în Sibiu, între două autobuze și un autoturism. O femeie a murit

Accident cumplit în Sibiu, între două autobuze și un autoturism. O femeie a murit

de Redacția Jurnalul    |    01 Sep 2023   •   00:10
Accident cumplit în Sibiu, între două autobuze și un autoturism. O femeie a murit
Sursa foto: ISU Sibiu

Un accident grav s-a produs în noaptea de joi spre vineri lângă cimitirul municipal din Sibiu. Două autobuze și un autoturism sunt implicate. Potrivit primelor informații, sunt trei victime.

ISU Sibiu a anunțat că intervine pe Calea Dumbrăvii la un accident rutier în care sunt implicate două autobuze și un autoturism.

La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD ,dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere și una de primă intervenție. De asemenea, în zonă a ajuns un echipaj SAJ.

Echipele de intervenție au stabilit că în urma impactului sunt trei victime, toate din autoturism. Două persoane au rămas încarcerate.

Cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite. Cele două autobuze nu aveau pasageri, iar traficul prin zonă este îngreunat, au precizat echipele de intervenție.

Potrivit Sibiuindependent.ro, impactul a fost atât de puternic încât geamurile autobuzelor s-au spart.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dumbrăvii, dinspre Rășinari spre centrul municipiului, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri.

-O femeie de 30 de ani, pasageră în autoturism, a fost preluată de echipajele medicale în stop cardio-respirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare și astfel medicul prezent la fața locului a declarat decesul acesteia.

– Bărbatul în vârstă de 23 de ani a suferit fracturi la membrele superioare și un traumatism facial. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu de echipajul SMURD, conștient.

– O tânără de 25 ani, pasageră în autoturism a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la UPU Sibiu, conștientă cu un traumatism cranio-cerebral și un traumatism costal.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sibiu

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sibiu accident autobuze