x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șofer a intrat cu mașina într-un copac. Un pasager a murit

Un șofer a intrat cu mașina într-un copac. Un pasager a murit

de Redacția Jurnalul    |    26 Dec 2023   •   19:20
Un șofer a intrat cu mașina într-un copac. Un pasager a murit
Sursa foto: Hepta

Un șofer de 43 de ani a pierdut marți controlul autoturismului și a intrat cu mașina într-un copac, între localitățile Valea Teilor și Alba, anunță IPJ Tulcea. Un pasager situat pe bancheta din spate a murit, iar șoferul și pasagerul din față au fost răniți ușor și au fost duși la spital.

„La data de 26 decembrie 2023, în jurul orei 09:50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, între localitățile Valea Teilor și Alba a avut loc un accident rutier. În urma verificărilor efectuate de către polițiștii ajunși la fața locului a rezultat faptul că, un bărbat de 43 de ani ar fi condus un autoturism pe DJ229, iar pe fondul neadaptării vitezei într- o curbă la stânga a pierdut controlul autoturismului , intrând într-un copac din afara părții carosabile”, transmite IPJ Tulcea.

În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului situat pe bancheta din spate și rănirea ușoară a conducătorului auto și a pasagerului din față, aceștia fiind transportați la Spitalul Județean Tulcea.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident deces