x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în care au fost implicate șapte autoturisme pe DN 11 Brașov-Târgu Secuiesc. Două persoane au fost rănite

Accident în care au fost implicate șapte autoturisme pe DN 11 Brașov-Târgu Secuiesc. Două persoane au fost rănite

de Redacția Jurnalul    |    11 Aug 2024   •   20:00
Accident în care au fost implicate șapte autoturisme pe DN 11 Brașov-Târgu Secuiesc. Două persoane au fost rănite

În accidentul pe DN 11 Brașov-Târgu Secuiesc, la kilometrul 13, în apropierea localității Prejmer, județul Brașov, au fost implicate șapte autoturisme, iar două persoane au fost rănite, transmite Centrul Infotrafic din IGPR,

„Pe DN 11 Brașov-Târgu Secuiesc, la kilometrul 13, în apropierea localității Prejmer, județul Brașov, a avut loc o coliziune în care au fost implicate șapte autoturisme, soldată cu rănirea a două persoane, ce sunt conștiente și evaluate medical”, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Polițiștii transmit că traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind deviat pe DN 10 Prejmer-Lunca Câlnicului. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 20:00.

Inițial, ISU Brașov anunța că un accident în care au fost implicate cinci autoturisme s-a produs duminică pe DN11, între localitățile Hărman și Lunca Câlnicului.

(sursa: Mediafax)

×