x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident pe DN 2A, în județul Ialomița. O mașină a intrat într-un copac. Două persoane au fost rănite

Accident pe DN 2A, în județul Ialomița. O mașină a intrat într-un copac. Două persoane au fost rănite

de Vali Deaconescu    |    10 Mar 2023   •   13:40
Accident pe DN 2A, în județul Ialomița. O mașină a intrat într-un copac. Două persoane au fost rănite
Sursa foto: ISU Ialomița

Un accident a avut loc, vineri la amiază, pe DN 2A, în localitatea Ion Roată, în județul Ialomița. Două persoane au fost rănite.

„Detașamentul de pompieri Urziceni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs pe DN 2A, în localitatea Ion Roată, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac.

În sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița și elicopterul SMURD București.

În urma coliziunii au rezultat două victime: una conștientă și cooperantă, iar cea de-a doua inconștientă.

Victima inconștientă (persoană de sex feminin cu vârsta de aproximativ 59 de ani) a fost stabilizată la locul evenimentului, ulterior fiind transportată la o unitate spitalicească din municipiul București.

Victima conștientă ( persoană de sex feminin cu vârsta de aproximativ 68 de ani) a fost monitorizată de echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior fiind transportată la Spitalul Municipal Urziceni.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, precum și sablarea carosabilului”, a precizat reprezentantul ISU Ialomița.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: ISU Ialomița accident