x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Traficul rutier și feroviar s-au reluat între Sibiu și Brașov după 3 ore de la accidentul cu 3 morți

Traficul rutier și feroviar s-au reluat între Sibiu și Brașov după 3 ore de la accidentul cu 3 morți

de Redacția Jurnalul    |    08 Mar 2024   •   20:39
Traficul rutier și feroviar s-au reluat între Sibiu și Brașov după 3 ore de la accidentul cu 3 morți

UPDATE După trei ore de la producerea accidentului dintre Sibiu și Brașov, pe DN 1 - Centura Avrigului, în urma căruia trei oameni au murit, s-au reluat traficul rutier și feroviar. Încă se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii accidentului.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiști Serviciului Rutier Sibiu au stabilit faptul că șoferul basculantei, un bărbat în vârstă de 67 de ani, domiciliat în Tilișca (județul Sibiu), din cauze ce urmează a fi stabilite, în timp ce se deplasa pe sensul Făgăraș - Sibiu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 38 de ani, domiciliat în județul Covasna. Împreună cu acesta în autoturism se afla un bărbat, în vârstă de 42 de ani, tot din județul Covasna.

În urma accidentului, autobasculanta a părăsit drumul și s-a răsturnat sub viaduct, pe șinele de cale ferată.

Toate cele trei persoane au decedat.

După mai bine de trei ore de la producerea accidentului, traficul rutier și feroviar s-au reluat.

În continuare, polițiștii rutieri fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA a transmis că la ora 18:21 traficul feroviar a fost reluat între stațiile Porumbacu și Avrig (linie simplă). Trei trenuri de călători (R 2514, R 2103 și IR 1622) care au staționat temporar în stațiile adiacente, în intervalul orar necesar cercetărilor desfășurate la locul accidentului și eliberării gabaritului, fiind reînscrise în circulație.

Știre inițială: În urma unei explozii la o roată, un TIR a lovit o mașină, care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Polițiștii rutieri, polițiștii de la transporturi și echipele medicale intervin pe Centura Sibiului, în județul Sibiu, pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea împrejurărilor producerii accidentului.

„Din primele cercetări efectuate, se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incidentul fiind soldat cu trei victime”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Traficul feroviar este blocat și pe magistrala 200 Sibiu – Brașov.

Mai multe ambulanțe intervin vineri la un accident care a avut loc pe DN 1, Centura Avrigului, după un accident între o mașină și un TIR. Traficul rutier este blocat.

UPDATE:

Echipajele medicale sosite la fața locului au găsit două victime în autoturism, din păcate ele fiind decedate. A treia victimă, șoferul autocamionului este și el decedat.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident explozie sine tir