x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident feroviar la Jucu, un TIR a fost lovit de tren

Accident feroviar la Jucu, un TIR a fost lovit de tren

12 Apr 2017   •   12:34
Accident feroviar la Jucu, un TIR a fost lovit de tren
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Un accident feroviar a avut loc miercuri dimineața pe raza localității Jucu din județul Cluj. Potrivit primelor informații, un autocamion a fost lovit de un tren de pasageri care circula pe ruta Dej – Cluj Napoca.

În urma apelului la 112, la locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje de ambulanță și descarcerare. Conform reprezentanților ISU, șoferul camionului a fost dus la spital, fiind conștient. Traficul feroviar este blocat.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (9:45), în judeţul Cluj, traficul feroviar este întrerupt pe secţia de cale ferată 401 Apahida – Dej, în zona Jucu, din cauza unui accident. O autobasculantă a fost lovită de un tren de persoane (IR1476 Satu Mare – Bucureşti) pe o trecere la nivel cu calea ferată situată pe drumul de legătură Jucu de Mijloc – DN1C (km 17). Este îngreunată şi circulaţia rutieră pe DN1C Apahida – Dej, la kilometrul 17, deoarece conducătorii auto nu mai pot vira pe drumul către Jucu de Mijloc”, informează Poliția.

×