x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Oradea. Un microbuz a intrat în plin într-un TIR. Un mort și cinci răniți

Accident GRAV în Oradea. Un microbuz a intrat în plin într-un TIR. Un mort și cinci răniți

25 Oct 2017   •   08:23
Accident GRAV în Oradea. Un microbuz a intrat în plin într-un TIR. Un mort și cinci răniți
Sursa foto: Bihoreanul

O femeie a murit și alte cinci persoane au fost rănite, dintre care două grav, în urma unui accident rutier produs în noaptea de marți spre miercuri pe șoseaua Borșului, între localitatea Sântion și municipiul Oradea.

Au fost implicate un autotren înmatriculat în Polonia și un microbuz, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bihor, informează Agerpres.

La fața locului au fost mobilizate de urgență o autospecială de transport victime multiple, o autospecială cu spumă și apă din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, o autospecială de descarcerare grea, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Se fac cercetări pentru a stabili cauzele accidentului.

Toate victimele provin din microbuz. 

"Accidentul s-a soldat cu şase victime, trei femei şi trei bărbaţi. Pompierii militari au procedat la descarcerarea a trei persoane prinse între fiarele contorsionate ale microbuzului şi echipajele medicale au acordat îngrijirile medicale care se impuneau.

Dintre cele şase victime, una - o femeie - a fost declarată decedată, trei - doi bărbaţi şi o femeie - sunt în stare gravă (cod roşu medical) şi două - un bărbat şi o femeie - au suferit multiple leziuni (cod galben medical)", a declarat pentru bihoreanul.rocăpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, a precizat că evenimentul rutier s-a produs pe DN 1, între localităţile Sîntion şi Oradea.

"Sunt implicate un autotren şi un autoturism 8+1 (Volkswagen nr). Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a determina cauzele şi împrejurările producerii evenimentului rutier. Traficul rutier nu este blocat, se desfăşoară pe un singur sens, alternativ deocamdată", a arătat Dinu.

×
Subiecte în articol: accident