x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav pe DN6: Doi morți și trei răniți, în urma unei coliziuni dintre o ambulanţă şi un autoturism

Accident grav pe DN6: Doi morți și trei răniți, în urma unei coliziuni dintre o ambulanţă şi un autoturism

24 Iul 2017   •   07:28
Accident grav pe DN6: Doi morți și trei răniți, în urma unei coliziuni dintre o ambulanţă şi un autoturism
Sursa foto: MDI TV

UPDATE Tragedie in Dambovita, la Burduca, Trei tineri, o fata de 19 ani si doi baieti au murit intr-un accident de circulatie produs la Burduca, pe DJ 721A.

Se pare ca soferul a pierdut controlul volanului si s-a izbit cu masina de malul unui rau. Cei trei tineri sunt din localitatea Sperieteni si se intorceau acasa de la nunta unor prieteni. Cand au aflat de tragedie, mirii au venit la locul accidentului, relateaza MDI TV.

 

Un accident de circulaţie, soldat cu doi morţi şi trei răniţi, a avut loc duminică seara, pe DN6, la aproximativ 10 km de Caransebeş, în urma unei coliziuni dintre o ambulanţă şi un autoturism.

''Este vorba de o ciocnire frontală dintre o ambulanţă şi un autoturism. În urma accidentului, ambii şoferi au decedat'', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ.

Ea a precizat că la locul accidentului s-au deplasat o autospecială de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Caransebeş şi trei ambulanţe SAJ.

''Cei doi şoferi au fost declaraţi decedaţi de medic (...) iar alte două persoane au fost preluate de ambulanţe pentru a fi transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale specializate'', a anunţat Elena Tarla, purtător de cuvânt ISU Semenic - Caraş-Severin.

În prezent se continuă cercetările, pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Sursă: Agerpres

×
Subiecte în articol: accident