x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident Ialomiţa: Încă două persoane rănite vor fi aduse în Capitală

Accident Ialomiţa: Încă două persoane rănite vor fi aduse în Capitală

05 Oct 2019   •   11:27
Accident Ialomiţa: Încă două persoane rănite vor fi aduse în Capitală

Încă două persoane rănite sâmbătă dimineaţa în accidentul rutier care a avut loc în judeţul Ialomiţa vor fi aduse în Capitală, a informat Ministerul Sănătăţii.

Este vorba despre o tânără de 19 ani, care are fractură de coloană T3 - T5 şi care este în curs de transfer cu elicopterul şi o femeie de 53 de ani, cu fractură de coloană T7 - T8. Ambele vor fi aduse la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Tot la Spitalul Bagdasar-Arseni, potrivit MS, mai sunt internate o femeie de 30 de ani, cu fracturi oase nazale, şi o femeie de 41 de ani, operată de fractură de splină, diafragma, hemotorax drenat, în final de intervenţie pentru şold dislocat.

Alte două femei rănite se află internate la Spitalul Floreasca.

Este vorba despre o femeie de 39 de ani, cu politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav, traumatism toracic, traumatism abdominal cu hemoperitoneu masiv prin ruptură de splină gradul 5 (explozie), traumatism de bazin cu luxaţie coxofemurală stângă. "A mers din UPU direct la sala de operaţie. E stabilă hemodinamic şi după intervenţia abdominală şi reducerea luxaţie de sold a fost dusă către CT pentru bilanţ complet. Rămâne internată în ATI", precizează Ministerul Sănătăţii.

De asemenea, o femeie de 45 ani, cu politraumatism, traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic cu facturi costale multiple bilaterale, fractură de vertebră toracală 2, hemotorax drept minim, traumatism abdominal cu contuzie renală dreapta, fractură de bazin complexă, fractură de peroneu stâng, luxaţie radius stâng. "E stabilă hemodinamic şi va fi dusă în ATI", arată comunicatul citat.

Conform MS, la Spitalul Bagdasar-Arseni au fost chemate cadre medicale de acasă pentru suplimentarea efectivelor.

AGERPRES

×