x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Hunedoara. Trei fetiţe încarcerate în aceeaşi maşină. Au intervenit cu şapte autospeciale

Accident în Hunedoara. Trei fetiţe încarcerate în aceeaşi maşină. Au intervenit cu şapte autospeciale

21 Dec 2019   •   20:12
Accident în Hunedoara. Trei fetiţe încarcerate în aceeaşi maşină. Au intervenit cu şapte autospeciale
Sursa foto: ISU Hunedoara

Cinci persoane, între care trei fetiţe cu vârste între 12 şi 14 ani, au fost rănite sâmbătă după-amiază într-un accident de circulaţie produs pe DN 66 în localitatea Batiz, din judeţul Hunedoara, victimele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Hunedoara, accidentul a fost provocat de un şofer de 40 de ani, din oraşul Călan, care nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 23 de ani, din Orăştie.

Pentru salvarea victimelor, doi şoferi şi cele trei fetiţe minore, la faţa locului au intervenit pompierii militari din Deva, Hunedoara şi Bretea, cu şapte autospeciale.

"Pompierii salvatori şi cele două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă au găsit la locul impactului trei fetiţe de 12 şi 14 ani şi un bărbat de 40 de ani, blocaţi într-un autoturism deformat în urma coliziunii. Răniţii, care prezentau traumatisme, au fost extraşi din autoturism şi au primit îngrijiri medicale din partea celor cinci echipaje medicale deplasate la intervenţie", a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

Cele patru victime încarcerate, dar şi şoferul celuilalt vehicul implicat în accident, au fost transportaţi cu ambulanţele la Unitatea de Primiri Urgenţe din Deva.

"În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan. AGERPRES

×