x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Vaslui. O mamă si două fetite au ajuns la spital

Accident în Vaslui. O mamă si două fetite au ajuns la spital

07 Noi 2016   •   08:30
Accident în Vaslui. O mamă si două fetite au ajuns la spital
Sursa foto: vremeanoua.ro

O mamă în vârstă de 41 de ani si cele două fetite ale sale, cu care se afla într-un autoturism marca Skoda Fabia, au fost transportate duminică la Spitalul Municipal Husi, ca urmare a unui accident rutier, petrecut la intrarea în localitatea Gura Văii, dinspre Husi, potrivit vremeanoua.ro.

Evenimentul s-a produs, spun politistii, din cauza unui tânăr de 25 de ani, din Gura Văii, care se afla la volanul unei Dacii. Apelul la 112 a fost făcut la 13,37. Tânărul de 25 de ani se afla în trafic, în urma masinii conduse de femeia de 41 de ani si s-a angajat într-o depăsire, fără însă a fi atent la eventualele vehicule care vin din sens opus. Cum în fata i-a apărut o masină, tânărul s-a cam panicat si a încercat să revină pe banda sa de mers. Manevra pripită însă a dus la lovirea masinii conduse regulamentar de către soferită si scoaterea ei în afara părtii carosabile.

“Accidentul s-a produs pe DN 24A, în apropierea localitătii Gura Văii. În masina marca Skoda se aflau o femeie în vârstă de 41 de ani, din Gura Văii, care conducerea vehiculul, si două fetite, una de 4 si cealaltă de 8 ani. Mama a fost lovită la o mână, iar una dintre fetite a suferit un traumatism usor. Au fost transportate de urgentă la Spital, pentru investigatii. Atât soferita, cât si tânărul care a provocat accidentul au fost testati cu aparatul alcooltest, dar a rezultat că niciunul nu consumase băuturi alcoolice. Tânărului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentatii IJP Vaslui.

×
Subiecte în articol: accident