x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Copil de 6 ani, rănit într-un accident provocat de un șofer beat și fără permis, în Sibiu

Copil de 6 ani, rănit într-un accident provocat de un șofer beat și fără permis, în Sibiu

de Redacția Jurnalul    |    29 Iul 2023   •   21:00
Copil de 6 ani, rănit într-un accident provocat de un șofer beat și fără permis, în Sibiu

Un copil în vârstă de 6 ani a fost rănit, sâmbătă, într-un accident care a avut loc la ieșirea din localitatea Jina, județul Sibiu, de un șofer beat și fără permis.

Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe DJ 106E la ieșirea din localitatea Jina, la un accident rutier. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui copil în vârstă de 6 ani care acuza dureri abdominale. Acesta a fost transportat la CPU Luther conștient, pentru investigații suplimentare.

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit pentru a face cercetări în cazul accidentului.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Dobârca, la ieșire din localitatea Jina, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Jina, pe un sector de drum în curbă, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din jud. Timiș. În urma coliziunii, un copilul, aflat în autoturismul condus de șoferul din jud. Timiș a fost transportat la spital.

Din verificările efectuate de către polițiștii rutieri a rezultat că șoferul din Jina nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, autoturismul condus de către acest bărbat este neînmatriculat sau neînregistrat.

Cercetările în acest caz continuă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident Sibiu