x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două persoane rănite într-un carambol cu patru mașini pe DN 1, în Prahova

Două persoane rănite într-un carambol cu patru mașini pe DN 1, în Prahova

de Redacția Jurnalul    |    14 Oct 2023   •   16:20
Două persoane rănite într-un carambol cu patru mașini pe DN 1, în Prahova

Două persoane au fost rănite sâmbătă într-un carambol cu patru mașini, care a avut loc sâmbătă pe DN 1, la intersecția cu Drumul Județean 101 Breaza, din Prahova.

Potrivit Poliției Prahova, accidentul a avut loc pe DN1 - intersecție cu DJ101 Breaza, fiind implicate patru autoturisme.

Din primele date de la fața locului a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 65 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DJ 101R din localitatea Breaza, la intersecție cu DN1 a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 48 de ani care circulă pe DN1 din direcția Brașov către Ploiești.

Din impact, autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani, care se afla oprit pe banda de stocaj pentru viraj stânga și care la rândul său a fost proiectat în alt autoturism condus tot de un bărbat de 34 ani, care de asemenea era oprit.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în toate cele patru cazuri.

În urma accidentului rutier, șoferul de 59 de ani, o pasageră din dreapta din mașina condusă de bărbatul de 65 de ani, au fosst răniți.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident masina ranit