x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal între un autoturism și o căruță nesemnalizată. Un tânăr a murit, iar un adolescent a ajuns la spital

Accident mortal între un autoturism și o căruță nesemnalizată. Un tânăr a murit, iar un adolescent a ajuns la spital

de Redacția Jurnalul    |    17 Dec 2022   •   21:50
Accident mortal între un autoturism și o căruță nesemnalizată. Un tânăr a murit, iar un adolescent a ajuns la spital
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

Un tânăr a murit și un adolescent a ajuns la spital după ce o mașină a intrat într-o căruță nesemnalizată.

Potrivit IPJ Galați, accidentul a avut loc pe Drumul Național 26. Polițiștii au stabilit că un bărbat de 55 de ani, din localitatea Băneasa, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 26, în afara localității Tămăoani, a intrat în spatele unei căruțe. Deși era întuneric, vehiculul tractat de cal nu era semnalizat.

În urma impactului, un tânăr de 27 ani a murit, iar un adolescent de 15 ani, a fost rănit și a ajuns la Spitalul de Urgență pentru Copii „Sfântul Ioan" din Galați. Ambele victime se aflau în căruță.

Șoferul are permis de conducere valabil și chiar dacă rezultatul testului alcoolscop a fost negativ, acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate și probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, au precizat polițiștii.

În zona în care s-a produs accidentul, traficul a fost restricționat o perioadă de timp. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident mortal caruta galaţi