x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal în Brăneşti, Gorj

Accident mortal în Brăneşti, Gorj

31 Aug 2016   •   13:05
Accident mortal în Brăneşti, Gorj

Un tânăr de 28 de ani a decedat miercuri în urma unui accident de circulaţie, după ce s-a izbit cu maşina de un cap de pod şi a plonjat în albia râului Gilort, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu.

Potrivit anchetatorilor, tânărul, din comuna Brăneşti, îşi cumpărase bilet de autocar să plece în Olanda, iar miercuri s-a deplasat, împreună cu tatăl său, la autogara din Filiaşi.

"Astăzi (miercuri - n.r.), tânărul urma să plece din autogara Filiaşi către Olanda. Când a ajuns în autogară, a constatat că a uitat biletul de autocar acasă şi s-a întors cu maşina să îl ia, însă nu a mai ajuns la domiciliu pentru că, pe drum, pe raza comunei Brăneşti, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, la trecerea peste podul râului Gilort s-a izbit de pod, apoi de un copac, iar apoi a sărit cu autoturismul în albia râului, decedând pe loc. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului", a precizat Miruna Prejbeanu.

Cadavrul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei. AGERPRES

×