x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal în Giurgiu: 3 femei și-au pierdut viata iar un bărbat este grav rănit

Accident mortal în Giurgiu: 3 femei și-au pierdut viata iar un bărbat este grav rănit

11 Oct 2016   •   18:22
Accident mortal în Giurgiu: 3 femei și-au pierdut viata iar un bărbat este grav rănit
Sursa foto: Foto: giurgiuveanul.ro

Trei femei din localitatea Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, au decedat marţi după-amiază, iar un bărbat de 32 de ani din aceeaşi localitate este rănit după ce un autoturism condus de o tânără de 20 de ani a intrat în coliziune cu un autotren.

"În această după-amiază, pe DN 6, la Km 34+150, în localitatea Ghimpaţi, o tânără în vârstă de 20 de ani care se afla la volanul unui autoturism oprit pe partea dreaptă a carosabilului s-a angajat în manevra de punere în mişcare a maşinii şi întoarcere, nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani din judeţul Dolj. În urma impactului a rezultat decesul tinerei de 20 de ani şi a încă două femei aflate în maşină, una în vârstă de 42 de ani şi una a cărei vârstă nu a fost încă stabilită şi rănirea unui bărbat în vârstă de 32 de ani, toţi din comuna Ghimpaţi şi pasageri în aceeaşi maşină", a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

Conducătorul autotrenului a fost testat privind consumul băuturilor alcoolice şi rezultatul a fost zero, iar în cauză poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. AGERPRES

×