x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal în Satu Mare

Accident mortal în Satu Mare

de Redacția Jurnalul    |    22 Ian 2023   •   21:44
Accident mortal în Satu Mare
Sursa foto: ISU Satu Mare

Un accident mortal a avut loc, duminică seară, pe raza localității sătmărene Vama. O șoferiță de 45 ani a murit.

Update Șoferul implicat în accidentul din Satu Mare, concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat

Șoferul implicat în accidentul mortal produs duminică seara în localitatea Vama, județul Satu Mare, avea o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Satu Mare, accidentul a avut loc pe DN 19, în localitatea Vama.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit un șofer de 35 de ani, din localitatea Vama, în timp ce se depășea o coloană de autovehicule, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 45 de ani, care ar fi efectuat manevra de mers înapoi la ieșirea de pe podețul de acces al unui imobil, fără a se asigura corespunzător.

În urma accidentului, femeia de 45 de ani a murit.

Bărbatul de 35 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș pentru a-i fi prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Stire initiala În accident au fost implicate 2 autoturisme.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor, iar în sprijin a fost solicitat și echipajul de terapie intesivă mobilă.

Uneia dintre șoferițe implicate în accident i s-au aplicat manevrele de resuscitare, nereușite. Femeia de 45 ani a fost declarată decedată, potrivit ISU Satu Mare.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

×
Subiecte în articol: accident