x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident CUMPLIT pe DN1. Un bebeluș de doar 3 luni şi bunica lui au MURIT

Accident CUMPLIT pe DN1. Un bebeluș de doar 3 luni şi bunica lui au MURIT

18 Sep 2015   •   08:48
Accident CUMPLIT pe DN1. Un bebeluș de doar 3 luni şi bunica lui au MURIT
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images
UPDATE - Accidentul de pe DN1 s-a petrecut din cauza şoferiţei de 26 de ani, care a depăşit pe linie dublă continuă, au stabilit poliţiştii. Maşina la volanul căreia se afla tânăra din Mârşa a intrat într-un Opel care circula regulamentar, pe sensul opus de mers, informează Turnul Sfatului.

În urma impactului au murit pe loc mama şoferiţei, în vârstă de 45 de ani, şi băieţelul tinerei, care avea doar 3 luni. Fetiţa şoferiţei, în vârstă de 6 ani, se afla şi ea în maşină şi a fost grav rănită în urma accidentului.

Bunica celor doi copii se afla pe bancheta din spate, împreună cu micuţii. Ambii copii se aflau în scaunele speciale şi purtau centuri de siguranţă.

Şoferiţa vinovată de accident se află în stare gravă, la Spitalul Județean. Alți doi pasageri din Opelul lovit de aceasta au fost transportați la spital, cu răni destul de grave.

Traficul pe DN1, între Sibiu și Făgăraș, s-a reluat, după mai bine de trei ore.

Stire initiala - Două autovehicule s-au ciocnit frontal, joi seară, pe DN 1, între Sibiu şi Braşov. Potrivit primelor informaţii, două persoane, o femeie şi un copil, au murit, iar alte două au fost grav rănite.

Accidentul s-ar fi produs din cauza unei depăşiri neregulamentare, în zona localităţii Scoreiu (Sibiu), după cum au anunţat poliţiştii. Traficul rutier în zonă a fost blocat.  

×
Subiecte în articol: accident accident dn 1