x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident pe DN14. O mașină a lovit o căruță. O persoană a fost rănită

Accident pe DN14. O mașină a lovit o căruță. O persoană a fost rănită

01 Noi 2022   •   08:08
Accident pe DN14. O mașină a lovit o căruță. O persoană a fost rănită

Un autoturism a lovit o căruță pe DN14, în localitatea Slimnic, județul Sibiu. Accidentul a avut loc marți dimineață în jurul orei 5:30. Căruțașul a fost rănit și transportat la spital.

Din primele cercetări efectuate rezultă că, în timp ce conducea un atelaj hipo pe DN 14 spre Mediaș, la intersecția cu DJ 107B, un localnic în vârstă de 57 de ani a virat la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Mediaș de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din jud. Mureș.

Impactul a dus la vătămarea corporală a căruțașului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit pe DN 14 cu un echipaj SMURD. Bărbatul rănit în urma accidentului a fost transportat la Spitalul Județean Sibiu.

,,Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență în această dimineață în jurul orei 5:30 în localitatea Slimnic la un accident între un autoturism și o căruță. În urma impactului căruțașul, un bărbat în vârstă de 57 de ani a suferit multiple contuzii, astfel acesta a fost transportat conștient la UPU Sibiu” spune Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

×
Subiecte în articol: accident isu sibiu ipj sibiu