x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident produs de eleva unei şcoli de şoferi. Instructorul auto a ajuns la spital

Accident produs de eleva unei şcoli de şoferi. Instructorul auto a ajuns la spital

de Redacția Jurnalul    |    07 Aug 2024   •   10:28
Accident produs de eleva unei şcoli de şoferi. Instructorul auto a ajuns la spital

O tânără de 24 de ani, în timp ce conducea miercuri dimineață mașina unei școli de șoferi, a lovit o mașină parcată și a avariat alte trei autoturisme, în Ulmi, județul Dâmbovița. Instructorul auto și un alt pasager au fost răniți și au ajuns la spital.

„În această dimineață, 7 august, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Ulmi. Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că o tânără, de 24 de ani, din comuna Costeștii din Vale, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DN 71, în localitatea Ulmi, alături de instructorul auto, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile”, anunță IPJ Dâmbovița.

Ulterior, în urma coliziunii, alte trei autoturisme care erau parcate au fost avariate.

Instructorul auto de 39 de ani, din Titu și un alt pasager, de 31 de ani, au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident instructor auto scoala soferi