x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Opt persoane rănite, între care patru copii, după un accident frontal între două mașini, în Galați

Opt persoane rănite, între care patru copii, după un accident frontal între două mașini, în Galați

de Redacția Jurnalul    |    22 Aug 2023   •   19:00
Opt persoane rănite, între care patru copii, după un accident frontal între două mașini, în Galați
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

Opt persoane, între care patru copii, au fost rănite, marți, după ce două mașini s-au ciocnit frontal în localitatea Cuza Vodă din județul Galați.

Poliția Galați a fost sesizată prin apel al 112 că pe DJ 251, în interiorul localității Cuza Vodă, a avut loc un accident rutier, soldat cu mai multe victime.

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați s-a stabilit faptul că o femeie, cu vârsta de 34 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism având direcția de deplasare către localitatea Slobozia Conachi, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, din motive necunoscute deocamdată, și ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, care era condus regulamentar de un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Costache Negri, având direcția către comuna Pechea.

În urma impactului, opt persoane au fost rănite. Este vorba de șoferița din mașina care a pătruns pe contrasens și de 4 copii cu vârstele cuprinse între 1 an și 13 ani, toți 4 pasageri în primul autoturism. De asemenea, a fost rănit și celălalt șofer și alte două persoane adulte, pasagere în cel de-al doilea autoturism.

Toți cei răniți au fost preluați și transportați la spital de către echipajele de la ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.

Niciunul dintre șoferi nu consumase alcool.

În cauză, polițiștii vor întocmi un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident raniti