x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ACCIDENT rutier GRAV la Petroşani

ACCIDENT rutier GRAV la Petroşani

23 Sep 2015   •   15:47
ACCIDENT rutier GRAV la Petroşani
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Un bărbat de 48 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o femeie de 26 de ani a fost rănită grav într-un accident de circulaţie ce a avut loc miercuri la Petroşani, în evenimentul rutier fiind implicate trei maşini, între care şi un autocamion TIR.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism a schimbat banda de mers fără se se asigure, fiind acroşat de un camion TIR şi proiectat pe contrasens, unde maşina a fost apoi lovită de o autoutilitară care circula legal.

În urma impactului, autoturismul a fost serios avariat, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare pentru scoaterea din maşină a victimelor, ambele pasageri în autoturism.

"Pompierii au deplasat la locul impactului dintre vehicule o autospecială de descarcerare, o ambulanţă şi o altă autospecială complexă. În urma accidentului au rezultat două victime încarcerate, un bărbat de 48 de ani şi o femeie de 26 ani. Echipajul de descarcerare a utilizat echipamentele specifice pentru eliberarea din autoturism a victimelor, în timp ce pompierii SMURD au încercat stabilizarea şi monitorizarea răniţilor. În ciuda eforturilor echipelor de salvare bărbatul şi-a pierdut viaţa din cauza multiplelor politraumatisme grave", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Anemona Doda.

Femeia rănită a fost transportată în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Deva.

În ultimele 24 de ore, trei persoane au murit în accidente de circulaţie produse pe raza judeţului Hunedoara, celelalte două victime fiind un tânăr de 19 ani din Călan şi un bărbat de 46 ani, din Lupeni, ale căror maşini s-au tamponat frontal pe o porţiune de şosea în aliniament, între localităţile Pâclişa şi Sarmizegetusa, de pe DN 68 Caransebeş-Haţeg.

×