x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident rutier soldat cu 3 răniţi, în judeţul Suceava

Accident rutier soldat cu 3 răniţi, în judeţul Suceava

23 Feb 2016   •   10:39
Accident rutier soldat cu 3 răniţi, în judeţul Suceava

Trei persoane, doi copii şi un adult, au ajuns, marţi, la spital, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu o autobasculantă, pe DN17, în localitatea suceveană Pojorâta.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD în urma accidentului rutier, în sprijinul pompierilor militari intervenind şi două autosanitare de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

În urma coliziunii dintre un autoturism şi o autobasculantă, au rezultat trei victime, o femeie cu doi copii, de 11 şi respectiv 6 ani, aceştia din urmă rămânând încarceraţi în autovehicul. Femeia, în vârstă de 29 de ani, a fost scoasă din autoturism de către participanţii la trafic, înainte de sosirea echipajelor de intervenţie.

Pompierii au luat măsurile specifice de siguranţă, au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori. Concomitent, au intervenit pentru descarcerarea copiilor.

După ce li s-a acordat primul ajutor medical, cele trei victime au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Câmpulung Moldovenesc, de unde au fost transferaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident rutier pe dn17