x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Brașov: Femeie lovită mortal de o mașină neasigurată, aflată într-o parcare înclinată, care a pornit singură

Brașov: Femeie lovită mortal de o mașină neasigurată, aflată într-o parcare înclinată, care a pornit singură

de Redacția Jurnalul    |    24 Oct 2023   •   17:51
Brașov: Femeie lovită mortal de o mașină neasigurată, aflată într-o parcare înclinată, care a pornit singură

O femeie de 65 de ani a murit marți după ce o mașină care nu ar fi fost asigurată corespunzător în momentul parcării pe o stradă din Brașov ar fi pornit pe drumul înclinat și a lovit-o pe femeie.

Potrivit IPJ Brașov, accidentul a avut loc pe strada Făgetului din oraș.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției Rutiere Brașov împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic care au efectuat cercetări pentru lămurirea aspectelor care au dus la producerea accidentului și stabilirea stării de fapt.

Primele date indică ipoteza că autovehiculul implicat nu ar fi fost asigurat corespunzător la momentul parcării, fapt ce a dus la deplasarea involuntară a acestuia pe drumul înclinat, iar în timpul rulării, autovehiculul a surprins și accidentat mortal o femeie în vârstă de 65 de ani.

Polițiștii au întocmit un dosar penal și fac cercetări sub aspectul săvârșirii înfractiunii de ucidere din culpă, dosar aflat în coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Poliția Brașov recomandă șoferilor să respecte obligația de a asigura vehiculele la momentul părăsirii acestora, mai ales când zona unde se efectuează parcarea este una înclinată.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident brasov