x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr a murit după ce mașina lui a intrat pe sensul opus și a lovit o autoutilitară

Un tânăr a murit după ce mașina lui a intrat pe sensul opus și a lovit o autoutilitară

de Redacția Jurnalul    |    28 Dec 2023   •   19:15
Un tânăr a murit după ce mașina lui a intrat pe sensul opus și a lovit o autoutilitară

Un tânăr a murit într-un accident produs în Gorj. Mașina pe care o conducea a intrat pe sensul opus și a lovit frontal o autoutilitară, au stabilit anchetatorii.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizaţi joi, prin serviciul 112, cu privire la faptul că în localitatea Câmpu Mare a avut loc un eveniment rutier cu o victimă.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Târgu Cărbuneşti, Serviciului Rutier Gorj și Serviciul Criminalistic Gorj. Ei au stabilit faptul că „un bărbat de 30 de ani, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism din direcția Târgu Jiu, spre Râmnicu Vâlcea, pe DN 67 B Câmpu Mare, comuna Scoarța, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară ce tracta o semiremorcă care circula din sens opus, condusă de un alt bărbat de 56 de ani, din comuna Stoenești, județul Vâlcea”.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului, în vârstă de 30 de ani, au anunțat polițiștii gorjeni. Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, au precizat polițiștii.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tânăr accident