x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL pe A1. Patru persoane au murit, iar alte trei sunt grav rănite

Accident TERIBIL pe A1. Patru persoane au murit, iar alte trei sunt grav rănite

16 Iun 2018   •   09:40
Accident TERIBIL pe A1. Patru persoane au murit, iar alte trei sunt grav rănite

Patru oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi trei au fost răniţi, după ce şoferul unei maşini a intrat pe contrasens cu maşina, pe Autostrada A1 între Deva şi Simeria. Traficul rutier este blocat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, accidentul rutier a avut loc în jurul orei 6.45, sâmbătă dimineaţa.

”În jurul orei 06.45, un autoturism care circula pe contrasens pe A1, din direcţia Şoimuş-Simeria, a intrat în coliziune cu un autoturism şi o autoutilitară. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane aflate în autoturismul care a produs evenimentul rutier şi rănirea altor patru persoane”, transmite IPJ Hunedoara.

Cei trei răniţi au vârstele de 26, 38 şi 52 de ani şi au fost preluaţi cu ambulanţele şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean din Deva, aceştia suferind, conform primelor evaluări ale medicilor, traumatisme craniene, toracice, la mâini şi la picioare, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.


"La faţa locului s-a intervenit cu cinci ambulanţe, dintre care un echipaj cu medic SAJ, două echipaje cu asistenţi, o maşină SMURD şi o maşină de intervenţie în caz de victime multiple", a menţionat reprezentantul SAJ Hunedoara.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, accidentul a fost provocat de o maşină înmatriculată în judeţul Hunedoara care circula pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o Dacia Logan înmatriculată în judeţul Timiş şi o autoutilitară înmatriculată în municipiul Bucureşti.

În urma impactului, trei persoane şi-au pierdut viaţa pe loc, iar alte patru au fost rănite, dintre care una, care a decedat ulterior, a rămas încarcerată.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe A1 pe tronsonul dintre Deva şi Simeria este blocat, maşinile fiind dirijate pe DN 7. AGERPRES
 

×
Subiecte în articol: accident