x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cu trei mașini implicate, în Vaslui. Patru persoane, inclusiv un copil, duse la spital

Accident cu trei mașini implicate, în Vaslui. Patru persoane, inclusiv un copil, duse la spital

de Redacția Jurnalul    |    14 Oct 2023   •   15:00
Accident cu trei mașini implicate, în Vaslui. Patru persoane, inclusiv un copil, duse la spital
Sursa foto: Hepta

Trei mașini au fost implicate, sâmbătă, într-un accident produs într-o localitate din Vaslui. În autoturisme se aflau 13 persoane, dintre care patru, inclusiv un copil, au acuzat dureri. Victimele au fost transportate la spital.

Pompierii vasluieni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și o ambulanță tip B2 (echipaj de prim ajutor), pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DN 15D, în localitatea Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare. La fața locului au fost deplasate și două ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui.

ISU Vaslui transmite că în accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau 13 persoane.

„La fața locului au fost găsite trei autoturisme avariate, în urma impactului, patru persoane acuzând dureri. Toate persoanele implicate în accident au fost evaluate, patru persoane, între care și un copil primind primul ajutor. Ulterior, victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști”, se arată în fin alul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident vaslui copil spital