x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cinci victime, între care doi copii, în urma unui accident pe DN 1, în Prahova

Cinci victime, între care doi copii, în urma unui accident pe DN 1, în Prahova

11 Dec 2023   •   21:47
Cinci victime, între care doi copii, în urma unui accident pe DN 1, în Prahova
Sursa foto: arhiva

Cinci persoane au fost rănite, între care doi copii, în urma unui accident care a avut loc luni seara pe DN 1, în afara localității Strejnicu, județul Prahova.

Echipajele de pompieri au constatat că în accident au fost implicate două autoturisme. Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite.

„Dintre persoanele implicate în accident, trei au necesitat îngrijiri medicale la fața locului din partea echipajelor SMURD și SAJ, venite în sprijin. După evaluarea medicală, doi adulți au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare. Toate victimele erau conștiente”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, a reieșit faptul că un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, în afara localitații Strejnicu, din direcția Ploiești către Brașov, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 41 de ani.

Femeia aflată la volan a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Din cauza leziunilor suferite, celălalat șofer nu a fost testat cu aparatul etilotest, urmând să îi fie prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Traficul rutier este dirijat de către polițiștii rutieri la ora transmiterii știrii.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident victime