x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Acţiunile de ridicare a maşinilor abandonate pe domeniul public s-au intensificat în Sectorul 4

Acţiunile de ridicare a maşinilor abandonate pe domeniul public s-au intensificat în Sectorul 4

15 Oct 2015   •   16:35
Acţiunile de ridicare a maşinilor abandonate pe domeniul public s-au intensificat în Sectorul 4
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Acţiunile de ridicare a maşinilor abandonate pe domeniul public al sectorului 4 s-au intensificat, potrivit unui comunicat al autorităţii locale.

Primarul Cristian Popescu-Piedone a decis intensificarea acţiunilor de monitorizare, astfel încât întregul efectiv de inspectori ai Direcţiei Protecţia Mediului din cadrul Poliţiei Locale sector 4 a fost dispus în teren, în scopul identificării tuturor "rablelor" ce ocupă locurile de parcare sau îngreunează traficul pietonal pe trotuare.

În consecinţă, pe lângă cele 260 de vehicule, cu sau fără număr de înmatriculare, respectiv abandonate/fără stăpân pentru care sunt în derulare procedurile de ridicare, cu respectarea legislaţiei specifice, edilul sectorului 4 a solicitat urgentarea eliberării domeniului public şi în cazul celor pentru care inspectorii autorităţii locale realizează verificări în teren.

Toate maşinile abandonate sau fără stăpân ridicate de pe domeniul public al sectorului 4 pot fi recuperate de la punctul special amenajat în acest sens pe şoseaua Berceni nr. 38 A.

×