x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Al treilea angajat Metrorex confirmat cu coronavirus

Al treilea angajat Metrorex confirmat cu coronavirus

12 Mai 2020   •   14:24
Al treilea angajat Metrorex confirmat cu coronavirus

Un alt angajat al Metrorex a fost confirmat pozitiv cu virusul Covid-19. Colegii acestuia, cu care a intrat în contact, se află în izolare, la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică, a anunţat compania.

"Metrorex informează că, astăzi, 12.05.2020, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus un angajat al societăţii, care nu se afla la locul de muncă. Persoana în cauză este de sex masculin, cu vârsta de 64 de ani. Prin specificul funcţiei, precizăm că angajatul nu are contact cu călătorii. Începând cu data de 08.05.2020, angajatul Metrorex nu s-a mai prezentat la locul de muncă. În seara zilei de 11.05.2020, acesta şi-a anunţat şefii ierarhici că a fost testat şi confirmat pozitiv cu SARS-COV2. Din informaţiile pe care le avem în acest moment, angajatul nu prezintă simptome de boală Covid. Colegii acestuia, cu care a intrat în contact, se află în izolare la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică. Locul de muncă unde îşi desfăşura activitatea a fost dezinfectat", se arată în comunicat.

Soeictatea a anunţat autorităţile competente pentru adoptarea măsurilor ce se impun.

Alţi doi angajaţi ai Metrorex au fost confirmaţi pozitiv cu coronavirus. O angajată de la sediul central, în cadrul Biroului Achiziţii, Servicii şi Lucrări, care a fost contact direct cu soţul său, testat şi confirmat pozitiv, pe data de 23 aprilie. O altă salariată de la sediul central al companiei, fiind contact direct cu tatăl său, care a fost anterior testat şi confirmat pozitiv, pe 30 aprilie. 

×
Subiecte în articol: coronavirus metrorex