x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alba - Ucigașul care a omorât două femei în două zile, arestat. Individul este suspectat că a mai comis și alte crime

Alba - Ucigașul care a omorât două femei în două zile, arestat. Individul este suspectat că a mai comis și alte crime

21 Iul 2017   •   12:03
Alba - Ucigașul care a omorât două femei în două zile, arestat. Individul este suspectat că a mai comis și alte crime

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au transmis date oficiale despre împrejurările în care s-a produs crima din Alba Iulie din data de 15 iulie. Mădălin Miki Lupu (24 de ani, din Coţuşca, Botoşani) este urmărit penal pentru omor calificat, tentativă de omor calificat şi tâlhărie calificată. Va fi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Potrivit anchetatorilor, şi-a lovit victimele cu o piatră şi cu picioarele. A furat 4.300 de lei şi bunuri din locuinţa din Partoş.

Inculpatul a fost adus, joi seara, de la Botoşani, unde este acuzat că a comis altă crimă, la Alba Iulia. La casa din Partoş se face, vineri, reconstituirea faptei.

C. Drâmbărean, o femeie de 80 de ani, a fost găsită fără viaţă, sâmbătă, 15 iulie, dimineaţa, în curtea locuinţei sale, de pe strada Regiment V Vânători, în cartierul Partoş al oraşului Alba Iulia. Fiul ei, C. Drâmbărean, de 53 de ani, a fost găsit închis în casă, în stare de șoc, cu multiple lovituri la nivelul capului.

Cumplita crimă s-a petrecut vineri seara, iar poliția a fost anunțată abia sâmbătă, când victimele au fost găsite de către familie.

După ce a comis fapta de la Alba Iulia, Mădălin Lupu ar fi plecat la Botoșani unde a încercat să comită un furt din locuința Floricăi Dutcă, o femeie de 71 de ani din Coțușca. Femeia nu era acasă, dar a fost alertată de vecini. Când a intrat în casă peste tânăr, acesta a înjunghiat-o de două ori, victima decedând la spital.  

Lupu are 7 clase este recidivist și a fost condamnat în trecut pentru un viol comis în 2011. A ieșit din penitenciar anul trecut, după cinci ani.

După ce a ucis două femei, la interval de două zile, criminaliștii cred că acesta ar fi putut comite și alte crime în trecut și sunt deciși să continue cercetările.

Sursa: alba24.ro

×