x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alegeri parțiale într-o comună din Covasna, după ce primarul a devenit prefect

Alegeri parțiale într-o comună din Covasna, după ce primarul a devenit prefect

25 Mai 2021   •   19:30
Alegeri parțiale într-o comună din Covasna, după ce primarul a devenit prefect

Locuitorii din comuna Ozun, județul Covasna, își vor alege primarul în data de 27 iunie, după ce edilul Ráduly István a renunțat la mandat în luna aprilie, când a devenit prefect al județului.

Ráduly István, în prezent prefect al județului Covasna, a anunțat, marți, într-o conferință de presă, că în 27 iunie vor fi organizate alegeri parțiale în Ozun, comuna unde el a fost ales primar.

Ráduly a renunțat, însă, la mandat, în 1 aprilie 2021, când a depus jurământul pentru a deveni prefect al județului.

Procesul electoral a început pe 23 mai, iar candidaturile trebuie depuse până cel târziu în data de 7 iunie. Campania electorală va începe pe 12 iunie și va dura până pe 26 iunie, a precizat prefectul Ráduly István.

„Ștampila este în mâna alegătorului, el o poate pune unde dorește și nimeni nu-i poate anula decizia. Dar este important cine va prelua conducerea în Ozun. O echipă bună a pregătit zece proiecte și ar fi bine să fie ales cineva capabil să le pună în aplicare și, desigur, să înceapă altele noi. Avem nevoie de un om cu caracter și personalitate, pentru că altcineva nu rezistă”, a spus prefectul.

De când Ráduly István a devenit prefect, comuna a fost condusă de viceprimarul Szabó Anna Mária, care preluat atribuțiile primarului.

Mediafax

×