x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alerta cu bombă la metrou a fost falsă

Alerta cu bombă la metrou a fost falsă

19 Iun 2020   •   09:18
Alerta cu bombă la metrou a fost falsă

Update 09.30: Alerta cu bombă de la stația Eroilor a fost falsă. 

”Astăzi, în jurul orei  08:15, un bărbat a anunțat  prin apel 112, că  la stația de metrou Eroilor se află un dispozitiv exploziv.

La fața locului au sosit polițiști ai Secției 17  și Brigăzii de Poliție pentru Transport Public - Serviciul Metrou, care au  evacuat stația de metrou.

În urma verificărilor, s-a stabilit că apelul este fals, iar bărbatul care a inițiat a fost identificat, ca o persoană de 55 de ani din județul Olt. Vom reveni ”, se arată într-un comunicat emis presei. 

 

Stire initiala Alertă cu bomba la la statia Eroilor. A fost sesizat serviciul de urgenta, pasagerii au fost evacuati si nu se mai poate intra in statia Eroilor.

Trenurile nu mai opresc in aceasta statie in acest moment. Aglomeratia era destul de mare si au intervenit pirotehnistii, potrivit Realitatea.

Alerta cu bomba a venit din cauza unui colet cu potențial explozibil din stația de metrou Eroilor, anunțat de un bărbat prin numărul unic de urgență 112.

„Un bărbat a anunțat prin apel 112, că la stația de metrou Eroilor se află un dispozitiv exploziv. La fața locului au sosit polițiști ai Secției 17 și Brigăzii de Poliție pentru Transport Public - Serviciul Metrou, care au evacuat stația de metrou. În urma verificărilor, s-a stabilit că apelul este fals, iar bărbatul care a inițiat a fost identificat, ca o persoană de 55 de ani din județul Olt”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

 

×