x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alertă în Mureș: Un bărbat a amenințat că aruncă în aer blocul în care locuiește

Alertă în Mureș: Un bărbat a amenințat că aruncă în aer blocul în care locuiește

de Redacția Jurnalul    |    30 Mar 2024   •   11:15
Alertă în Mureș: Un bărbat a amenințat că aruncă în aer blocul în care locuiește

Un bărbat a amenințat, sâmbătă dimineața, cu declanșarea unei explozii prin deschiderea robinetului de gaz dintr-un bloc din Târgu Mureș.

Potrivit IPJ Mureș, polițiștii din Târgu Mureș au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat intenționează să declanșeze o explozie prin deschiderea robinetului de gaz într-un bloc de locuințe.

La fața locului, s-au deplasat reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, echipaje de poliție, precum și negociatori.

„Astfel, la scurt timp, bărbatul în cauză a fost identificat și depistat, de către unul dintre negociatori, fiind ulterior transportat, de către o ambulanță, la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, arată Poliția Mureș.

Reprezentanții ISU au luat măsuri specifice pentru a asigura integritatea și siguranța blocului.

Totodată, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, întrucât cel în cauză este bănuit că ar fi exercitat, față de un membru de familie, acte de violență, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: explozie bloc targu mures