x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alertă şoferi! Poliţiştii avertizează că există pericol maxim de accidente pe mai multe drumuri naţionale

Alertă şoferi! Poliţiştii avertizează că există pericol maxim de accidente pe mai multe drumuri naţionale

31 Oct 2017   •   10:17
Alertă şoferi! Poliţiştii avertizează că există pericol maxim de accidente pe mai multe drumuri naţionale

Circulaţia se desfăşoară în condiţii de polei, marţi dimineaţă, pe DN 14, în judeţul Sibiu, pe DN 11 Târgu Secuiesc - Braşov şi pe DN 12 Sfântu Gheorghe - Braşov, în judeţul Covasna, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Pe segmentul Sibiu - Mediaş al DN 14 există porţiuni cu polei pe carosabil, iar drumarii acţionează cu material antiderapant.

De asemenea, este polei şi pe DN 11 Târgu Secuiesc - Braşov şi DN 12 Sfântu Gheorghe - Braşov, în judeţul Covasna, unde se intervine cu antiderapant. În acest judeţ, circulaţia pe DN11 Târgu Secuiesc - Braşov se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, la ieşirea din localitatea Ozun către Braşov (la km. 23+500 de metri), din cauza unor tamponări.

Poliţiştii îi avertizează pe şoferi să ruleze cu multă atenţie, să reducă viteza, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele din faţă şi să nu bruscheze comenzile maşinii.Observator.tv

×